Menu
Your Cart

Lenjerii Damasc 100% Bumbac

Produse fabricate in Romania!
Produse fabricate in Romania!
Lenjerie Damasc Alb
Hot
Lenjeria Damasc Alb pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire ..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Bleu
Hot Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Bleu pentru pat din damasc, este fabricate 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Bordo
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Bordo pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosir..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Crem
Hot Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Crem pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Gri
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Gri pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire ..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Maro
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Maro pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Negru
Hot Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Negru pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosir..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Rosu
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Rosu pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Roz
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Roz pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosire ..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Turcoaz
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Turcoaz pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folos..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Lenjerie Damasc Verde
Lipsa stoc
Lenjeria Damasc Verde pentru pat din Damasc, este fabricata 100% din bumbac. Aceasta lenjerie din Damasc este confectionata dintr-un bumbac fin, mercerizat si ranforizat si au un aspect deosebit ceea ce ii confera eleganta, un grad ridicat de delicatete la atingere precum si rezistenta la folosir..
130,0 LEI
Fără TVA:130,0 LEI
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)