Menu
Your Cart

Informatii despre livrare

Plata si livrare

Modalitati de plata:

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Pentru produsele cu pret special, va fi afisat atat pretul de vanzare, cat si pretul special, rezultat in urma reducerii.

Plata la livrare – sau ramburs la primirea coletului. Valoarea acestuia va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe AWB.

Modalitati de livrare:

• Comenzile se proceseaza doar in zilele lucratoare.

• Livrarile prin firma de curierat se fac intre 3 si 7 zile lucratoare. In cazuri speciale (sarbatori, Black Friday), acest interval poate sa difere.

• Nu se fac livrari Duminica.

• Costul transportului variaza in functie de greutatea produselor comandate. Costul transportului se va comunica ulterior clientului dupa ce aceasta a finalizat comanda.

La comenzi de peste 300 de lei, transportul este GRATUIT!

Curier Fan Courier: Livrarea produselor se face intre 3 si 7 zile lucratoare in zonele de acoperire ale curierului. Un agent al firmei de curierat va va contacta pentru a livra coletul.


Taxe de transport


Transportul este gratuit, in reteaua Fan Courier, daca produsul comandat are afisat "TRANSPORT GRATUIT".


Pentru livrarile produselor transportul este gratuit daca valoarea comenzii depaseste suma de 300 lei. Daca valoarea comenzii este sub 300 lei, costul transportului este de 19 lei (TVA inclus).


Livrarea tuturor comenzilor se va efectua prin serviciul de curierat rapid Fan Courier. Produsele comandate se livreaza in toate orasele retelei de acoperire. Pentru orasele sau comunele care nu fac parte din reteaua de acoperire se aplica o taxa de 0.7 lei/Km plus TVA suportata integral de catre client. Puteti sa verificati aici daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua de acoperire.


Termen de livrare


Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 3 si 7 zile lucratoare, termen de livrare calculat din momentul confirmarii comenzii in scris sau telefonic de catre un operator.


 In cazul in care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul in momentul confirmarii telefonice a comenzii, urmand sa comunice noul termen de livrare, cat si noul pret de facturare daca este cazul. Clientul dispune de optiunea dintre a accepta sau a anula comanda inregistrata. Preturile promotionale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp.


 In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmariii platii (OP cu stampila bancii), sau dupa intrarea banilor in contul SC MAIN ACT WORLD SRL.


 In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de catre agentul de livrare, visdelux.ro va pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda se va anula automat.